Pekarski proizvodi

Naše preduzeće je sa ovim segmentom poslovanja započelo u junu 2005. godine. Početak rada, kako proizvodnje tako i distribucije, karakteriše veliki i naporan rad ka uspostavljanju istih, kao i kvalitetnom nastupanju na lokalnom tržištu (tržište Novog Sada i okoline). Početni asortiman proizvoda je bio veoma skroman. Prepoznavajući zahteve i potrebe tržišta, veoma brzo proširujemo asortiman proizvoda, poboljšavamo kvalitet i otklanjanjamo slabosti u distribuciji. Preduzeće veoma brzo stiče poverenje kod poslovnih saradnika, a na prvom mestu poverenje kod potrošača.

Danas, proizvodnja i distribucija hleba, peciva i smrznutog testa u okviru preduzeća nudi tržištu Novog Sada i šire okoline 61 proizvod u okviru 7 grupa proizvoda i ostvaruje saradnju sa velikim brojem poslovnih saradnika (preduzeća, str-a, szr-a itd.). Sa zadovoljstvom možemo reći da su naši proizvodi u maloprodajnim objektima u svim delovima Novog Sada i šire okoline, renomiranim ugostiteljskim objektima, katering kućama, kuhinjama i sl.

Prisustvo naših proizvoda u svim pomenutim objektima govori o tome sa koliko se ozbiljnosti pristupa celokupnom poslu, a sve u cilju sticanja poverenja kod naših poslovnih partnera i potrošača.

Želja nam je da ovaj segment poslovanja u okvitu preduzeća Biopek d.o.o. podignemo na viši nivo, kako u pogledu kvaliteta proizvoda tako i u pogledu asortimana proizvoda, proširujući proizvodni program na onaj deo proizvodnje koji bi se bavio proizvodnjom i distribucijom kolača. Time bi ponuda pekarskih i delom poslastičarskih proizvoda, bila značajno poboljšana, a sve to na zadovoljstvo naših cenjenih potrošača.