Sirovine za prehrambenu industriju

Preduzeće Biopek d.o.o. sa radom u ovoj oblasti započinje 2006-te godine, sa simboličnom količinom sirovina i skromnim asortimanom za potrebe konditorske industrije, industrije začina i začinskih smeša, proizvodnje i prerade mesa, prerade povrća itd.

Danas, posle više godina rada u pomenutoj oblasti, preduzeće Biopek d.o.o. učestvuje u snabdevanju većeg broja preduzeća na prostoru Republike Srbije, kako velikih i renomiranih proizvođača iz pomenutih oblasti, tako i malih preduzeća i zanatskih radnji, sa kojima imamo vrlo uspešnu saradnju.

U prilici smo da svakodnevno ponudimo veliki broj sirovina za prehrambenu industriju, kao i industriju stočne hrane, kao rezultat našeg direktnog uvoza ili razmene istih na tržištu Republike Srbije.

Neki od referentnih kupaca iz ove oblasti su: Jaffa d.o.o. - Crvenka, Neoplanta ad - Novi Sad, Industrija mesa Matijević - Novi Sad, Interkomerc - Beograd, Vekić d.o.o. - Temerin, Stoposto d.o.o. - Velika Plana, Agromil - Pojate i mnogi drugi a koje ovde nismo naveli.